Een Hart voor Collette

Momenteel zijn wij bezig met het oprichten van een VZW.
Voorlopig kan u giften storten op de revalidatierekening van Collette BE07 9731 8697 0766.
Meer info binnenkort.

Meer info   Initiatieven  Sponsors  Trooper  Media

Café Collette

De ouders van de klasgenootjes van Collette organiseerden op de laatste schooldag een evenement ten voordele van Collette haar revalidatie. Het was een leuke dag voor jong en oud met tal van activiteiten, eten, versnaperingen en drank. Dit met dank aan de middenstand van Malle en enkele bedrijven uit de Kempen. Deze prachtige dag bracht meer dan 2500 euro op!

Brandweerman doet Silverrun

Op zondag 9 juni nam brandweerman Jelle deel aan de Silverrun in Antwerpen en beklom hij in zijn interventiekledij mét ademlucht de toren. Een toren met maar liefst 640 treden! Zijn sportieve actie gebruikte hij om een centje in te zamelen voor het klasgenootje Collette van zijn dochter. De stunt bracht 3391 euro op!

The Iron Man Dirk Van Camp

Vriend Dirk Van Camp - Inspecteur van Politie in PZ Antwerpen - nam op zaterdag 25 mei 2019 deel aan de Triathlon Iron Man op Lanzarote, Spanje. Zijn prestatie bracht 4390 euro op ten voordele van Collette haar levenslange revalidatie. Bedankt!Didier Lemeer stapt Dodentocht

Vriend Didier Lemeer - penitentiair bewakingsassistent in de gevangenis van Antwerpen - haalt 3855 euro op voor Collette. Hij wandelde de volledige dodentocht van 100 km te Bornem en omgeving. Bedankt!

Summerbreak '18

Vrienden van de Lokale Politie van Antwerpen organiseerden een zomerevenement in Club Regatta aan het Galgenweel op Linkeroever. Een BBQ, wakeboardevent en grote afterparty brengen samen 3950 euro op. Bedankt!

T-Shirts voor Collette

Vrienden van de technische dienst van de Lokale Politie van Antwerpen ontwerpen t-shirts. De opbrengst van de interne verkoop willen ze aan Collette haar revalidatie schenken. Tientallen t-shirts werden reeds verkocht. Bedankt!