# W E L O V E C O L L E T T E

Momenteel zijn wij bezig met het oprichten van een VZW.
Voorlopig kan u giften storten op de revalidatierekening van Collette BE07 9731 8697 0766.
Meer info binnenkort.

Meer info   Initiatieven  Sponsors  Trooper  Media

 Naar school op eerste dag van zomervakantie: benefiet voor meisje (3) met hersenletsel enorm succes


Full house zaterdag op de speelplaats van kleuterschooltje Immaculata in Oostmalle. Daar kwamen 300 ouders en kinderen naar Café Collette, een benefiet voor de 3-jarige Collette die werd geboren met een zwaar hersenletsel.

Meer lezen.

 640 treden mét perslucht en in interventiekleding: brandweerman Jelle laat zich sponsoren voor staptherapie Collette (3)


Jelle Kenis (31) uit Oostmalle heeft hoge ogen gegooid op de Silverrun, de jaarlijkse trappenloop in de Antwerpse Silvertopblokken. De brandweerman bedwong de 640 treden van de woonblok in interventiekleding en mét perslucht. Hij liet zich sponsoren ten voordele van Collette (3), het klasgenootje van zijn dochtertje.

Meer lezen.

 Brandweerman loopt 640 treden met perslucht voor staptherapie van Collette (3)


Jelle Kenis, brandweerman in Oostmalle, neemt op zondag 9 juni in Antwerpen deel aan de Silverrun. Hij laat zich sponsoren om mee de therapie met een staprobot te betalen van Collette (3), een vriendinnetje van zijn eigen dochtertje Felien die op de wijkschool van Immaculata in Oostmalle zit.

Meer lezen.

 Politie-inspecteur moet Iron Man staken: “Maar hij blijft de held van Collette”


Politie-inspecteur Dirk Van Camp heeft afgelopen weekend de Iron Man in Lanzarote moeten staken. Aan zijn drive of conditie lag het niet, wel aan een technisch probleem. Dirk liep de Iron Man voor het dochtertje van zijn collega. De 3-jarige Collette werd geboren met een zwaar hersenletsel.

Meer lezen.

 Inspecteur Dirk loopt Iron Man voor ziek dochtertje (3) collega: “Samen met Collette over de meet, dat gaat zo schoon zijn”


Je hebt goede collega’s en je hebt Dirk Van Camp (54). De politie-inspecteur loopt, fietst en zwemt op 25 mei de Iron Man van Lanzarote onder een bloedhete zon. Die helletocht onderneemt hij voor de 3-jarige Collette, de dochter van zijn collega. Het meisje werd geboren met een zwaar hersenletsel.

Meer lezen.

 Dodentocht voor Collette (2) brengt 3.000 euro op


Het is hem gelukt: cipier Didier, die in de Antwerpse Begijnenstraat werkt, heeft de Dodentocht uitgelopen. En zo bracht hij meer dan 3.000 euro in het laadje voor de revalidatie van Collette (2), het dochtertje van een bevriend koppel dat een beperking heeft.

Meer lezen.

 “Collette (2) wacht me op aan finish Dodentocht”


Cipier Didier Lemeer, die in Hoevenen woont, heeft een goede reden om de beruchte Dodentocht uit te wandelen: hij zamelt geld in voor Collette (2), het dochtertje met een beperking van een bevriend koppel uit Retie. “Collette wacht me op aan de eindstreep. Ik móet het dus wel halen.”

Meer lezen.

.